Over Robbie van der Vliet

Osteopaat werkzaam in Oosterhout, Gilze en Dongen

Neem contact op

Even voorstellen:

Ik ben woonachtig in Dongen met mijn vrouw Esther en mijn 3 kinderen Sam, Kas en Tess. In 2002 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de hogeschool Arnhem/Nijmegen waarna ik 11 jaar op verschillende praktijken werkzaam ben geweest. In 2008 ben ik de opleiding osteopathie gaan volgen aan de International Academy of Osteopathie. Vooral de gedetailleerde kennis opdoen in de anatomie, embryologie en neurologie sprak mij erg aan. In 2013 heb ik na 5 jaar studie de opleiding succesvol afgerond en ben aansluitend mijn praktijk voor osteopathie gestart in de omgeving van Dongen en Den Bosch.

Lid van beroepsvereniging en -register

De beroepsvereniging en het register zijn instanties die kwaliteitseisen opstellen voor de beroepsgroep en die de belangen behartigen van u als patiënt. 

Doordat Robbie van der Vliet lid is van beide organisaties kunnen de kosten van zijn behandelingen (deels) worden vergoed voor behandelingen bij zowel kinderen als volwassenen.

Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO)

Robbie van der Vliet is lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO). De NVO is een organisatie die de belangen van haar leden, osteopaten, behartigt. Deze vereniging onderhoudt contact met verschillende overheidsinstanties en zorgverzekeraars en neemt daarbij initiatieven om de wetenschappelijke onderbouwing van het beroep te verbeteren.

Nederlandse Register voor Osteopathie (NRO)

De praktijk van Robbie van der Vliet is geregistreerd in het register voor osteopathie (NRO). Dit is de organisatie die in Nederland verantwoordelijk is voor de regulering en het toezicht op het gebied van kwaliteit binnen de beroepsgroep van osteopathie.

Mijn opleidingen en werkervaring met Osteopathie

Opleiding

1998-2002 Fysiotherapie aan de Hogeschool Arnhem/Nijmegen
2008-2013 Osteopathie aan de International Academy of Osteopathie

Cursussen

Osteopathie en kinderen deel 1 door Frank de Bakker
Osteopathie en kinderen deel 2 door Frank de Bakker
Voeding door Remco Kuijpers
Embryologie door Jaap van der Wal                                                                                                   Embryologie volgens Prof. Blechschmidt door Jean-Paul Höppner Deel I-II                                        Panta Rhei postgraduate Osteopathie bij kinderen jaar 1 

Werkervaring

Sinds 2013 ben ik als osteopaat actief in de regio's Dongen (Sint Josephstraat 157), Oosterhout (Europark 22) en Gilze-Rijen (Lange Wagenstraat 55). Op al deze locaties wordt gewerkt binnen in een fysiotherapiepraktijk, een zeer rustige en prettige omgeving!

Vragen? Neem contact op

Het werkgebied van Robbie van der Vliet

Onderstaande tabel geeft een inzicht van de regio's waarin Robbie van der Vliet actief is. Woont u buiten deze regio's om, bent u natuurlijk alsnog van harte welkom voor een behandeling!

BredaTilburgOosterhoutWaalwijk
BavelReeshofDongenOss
PrinsenbeekKaatsheuvelGilze-RijenRosmalen